Select Page

Credem ca ar fi cazul sa vorbim si de bine. Nu? Deschizi televizorul, un post de radio sau o pagina de stiri si ai toate sansele sa vezi ceva negativ. Cand intram noi sa cautam ceva despre smarturi pe net? De cele mai multe ori, atunci cand avem o problema si cautam o rezolvare.

Hai sa vedem si partile bune, Toate forumurile si grupurile sunt pline de informatii de toate felurile, insa foarte rar se scrie si de bine. De ce ne plac Smarturile? Uite ca dupa ce ai mai multe masini sau schimbi Smartul cu o alta masina, sunt si avantaje de care te desparti sau avantaje care sar in evidenta.

Vom insira mai multe avantaje pe care le-am observat si sunteti liberi si voi sa propuneti in zona de comentarii, ce credeti voi ca reprezinta un avantaj la Smart.

Avantaje Smart ForTwo

  1. Dimensiunile. Cu dimensiunile astea vedem cam doua avantaje. Primul este cel care tine de partea practica, incapi usor pe strazi inguste, in locuri de parcare mici, in garaje stramte. Deseori cand masina e parcata pe marginea strazii la bordura, restul masinilor sunt mai late; daca vine cineva neatent si agata oglinzi sau zgarie laterale, cu Smartul ai sanse sa scapi daca il parchezi la bordura: esti mai ingust si mai ferit.
  2. Consumul de combustibil. La consum e discutabil, dieselul e cel care iese mai tare in evidenta si pe “barba noastra” cu Smart ForTwo 450 Diesel am avut consum de 2.7 litri la suta de kilometri, evident in conditii ideale de vreme, conditii de drum si stil de condus.
  3. Exteriorul de plastic. Avand atatea elemente de plastic, ai avantajul unei greutati reduse a masinii. Apoi, daca suferi o avarie la elementele de plastic, acestea sunt relativ usor de schimbat fata de elementele de tabla. Inca un avantaj ar fi acela al rezistentei la coroziune; plasticului nu ii pasa de sare, de pietricele, de zgarieturi. Atatea zone ale masinii, expuse la cele descrise mai sus, sunt imbracate in plastic si asta chiar ajuta. Tablaria se afla mai la interior, mai mascata si protejata si ai sanse mai mici sa dai de rugina.

Pe parcurs vom mai adauga puncte cu avantaje si asteptam si parerile voastre. Cu toate astea, sigur vor fi si parti care va supara si pe acelea le putem include in partea a doua cu dezavantaje.