In urmatorul video poti vedea cum se pot demonta sistemele audio pe urmatoarele modele:

  1. Smart ForTwo 450
  2. Smart ForTwo 451
  3.  Smart Roadster 452

Daca nu stii ce model de Smart ai, poti verifica aici.

Tot aici poti vedea cum sa iti montezi cablu cu mufa jack incat sa ai activa functia de AUX pe sistemul audio. Tine cont ca aceasta functie AUX va merge pe butonul CD si practiv iti anuleaza partea de CD.

Demontare Audio la Smart ForTwo 450 si Roadster

Dupa cum poti vedea in video, prima etapa la 450 e sa scoti sertarasul afara, dupa care poti folosi agrafe speciale sau unelte de tip torx, hexagonale sau orice unelte similare pentru a elibera sistemul audio din suportul bordului. In spate vei vedea mufele de alimentare, de legatura spre difuzoare, spre magazia de CD-uri sau spre Woofer daca este in dotarea masinii, si mufa de semnal radio. De asemenea tot acolo vei gasi si mufa care poate fi folosita pentru a adauga un cablu pentru AUX.

Demontare Audio la Smart ForTwo 451

La Smart Fortwo 451 trebuie sa incepi cu linia de butoane care include si avariile, apoi cu un Torx 25 demontezi surubul care tine capacul central al consolei, apoi usor eliberezi acest capac din clipsuri si vei vedea sistemul audio. Cu ajutorul aceluiasi Torx de 25 demontezi cele 4 suruburi si sistemul audio iese afara. Vei observa mufele cu aceleasi functii ca si la modelul anterior si optional, poti monta acel cablu cu functie AUXiliara.

Demontare Sistem Audio Media la Smart ForTwo 453

Aici ai nevoie si de unelte speciale de demontare a capacelor si panourilor incat sa nu aduci urme si zgarieturi sistemului, apoi Torx de 20. Ai nevoie de mai multa rabdare si atentie pentru ca tot ansamblul este mai fragil decat la modelele mai vechi.

Concluzie

Daca ai intrebari sau completari vizavi de demontare sistem audio smart, ne bucuram sa le citim in sectiunea de mai jos cu comentarii. Poti vedea si alte tutoriale video care te pot ajuta pe canalul nostru de YouTube.

Do you have a Smart car? Do you want to get closer to the Smart Community?

Follow us on Social Media!