Salut,

Eu sunt Alexandru Popa si am inceput sa ma ocup si de Smarturi acum 8 ani. In timp am ajuns sa lucrez cu Smart Fortwo, Roadster si ForFour.

Deoarece Smart este diferit de restul masinilor, numai de acesta marca ma ocup cu lucrari specifice. Am experienta de lucru pe toate sistemele de Smart Fortwo, dar si pe alte modele de Smart.

Am reconditionat pompe de injectie; injectoare curatate profesional la ultrasunete.

Pe partea electrica ma pricep la cablaje, inlocuire becuri, calculatoare, senzori, iar la partea de caroserie stiu inlocui toate elementele (panouri usi, aripi…).

Pentru soft, posed MB Star (diagnozer specific Smart) si am experienta cu el (tot de 8 ani), deorece la Smart majoritatea defectelor necesita MB Star. De asemenea reechiparile cu tempomat/turometru/padele volan/schimbator automat/DRL se activeaza cu MB Star.

Tot cu MB Star se fac sincronizariile intre calculatoarele masinii, adaptarile diverselor componente noi pe masina – cum ar fi la schimbarea ambreiajului.

Pot sa fac si revizii la Smart; reviziile la Smart presupun mult mai mult decat schimb ulei si filtre – de ex reviziile sunt de mai multe feluri in functie de kilometraj si oricum orice tip de revizie incepe cu citirea codurilor de eroare.

Inscriu si chei…

Am o gama larga de piese, de noi sau SH.

Aici am facut un sumar al experientei mele, iar pentru lucrari la Smarturi ma gasiti in Cluj Napoca si ma puteti contacta aici sau comentand la tutorialele facute de mine.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *