Smart Times 2001 a fost primul eveniment Smart Times si a aparut la initiativa fanilor Smart din Austria. Ei se gandeau sa contribuie la intalniri ale fanilor din cat mai multe tari si probabil nici nu isi inchipuiau cat succes vor avea in viitor.

In 2001 era un singur model al marcii, Smart City-Coupe 450, rezultatul colaborarii dintre cele doua brand-uri celebre Mercedes si Swatch. Practic, masinile participante erau prima varianta de Smart ForTwo, cunoscuta si sub denumirea de Smart MC01 (Micro Car) si noile variante facelift care se pot delimita prin farurile cu aspect dublu.

Detaliile evenimentului Smart Times 2001

Evenimentul a avut loc in orasul Zell am See, in jurul lacului Zell, regiunea Kaprun si la sud de Salzburg, Austria. Detaliile acestui prim eveniment sunt aproape imposibil de gasit, dar nu cedam si vom cauta in continuare orice informatie relevanta.

Dupa mai bine de 1 an de cautari, un fan, membru al Smart Club Austria a gasit o arhiva cu imagini de calitate modesta dat fiind anul 2001 si aparatele pe care le aveau atunci. Partea foarte buna e ca ne putem face o idee despre cum a fost acel eveniment, primul Smart Times. Pentru a vedea imagini care vor aparea treptat in acest album, vedeti contul nostru de Pinterest.

Conform spuselor celor care au participat, numarul masinilor a fost cu mult mai mare decat se asteptau. Punctul culminant al intalnirii a fost “Disco at The Fabrik“, usor de identificat printre poze.

Seria evenimentelor Smart Times

Seria acestor evenimente care reuneau fanii marcii Smart, incepe in 2001 si pana in 2017 inclusiv, pastreaza aceasta denumire. In 2018 evenimentul face referinta la petrecerea aniversara de 20 ani si apoi se schimba in Smart Family Meet.

Multumim mult lui Joachim Zanitzer si celor din Smart Club Austria pentru ca au contribuit cu informatii si poze incat sa avem o imagine a acestui eveniment.

Do you have a Smart car? Do you want to get closer to the Smart Community?

Follow us on Social Media!