Select Page
Smart Times 2001 a fost primul eveniment Smart Times si a aparut la initiativa fanilor Smart din Austria. Ei se gandeau sa contribuie la intalniri ale fanilor din cat mai multe tari si probabil nici nu isi inchipuiau cat succes vor avea in viitor. In 2001 era un singur model al marcii, Smart City-Coupe 450, rezultatul colaborarii dintre cele doua brand-uri celebre Mercedes si Swatch.

Evenimentul a avut loc in orasul Zell am See, in jurul lacului Zell, regiunea Kaprun si la sud de Salzburg, Austria. Detaliile acestui prim eveniment sunt aproape imposibil de gasit, dar nu cedam si vom cauta in continuare orice informatie relevanta.

Dupa mai bine de 1 an de cautari, un fan, membru al Smart Club Austria a gasit o arhiva cu imagini de calitate modesta dat fiind anul 2001 si aparatele pe care le aveau atunci. Partea foarte buna e ca ne putem face o idee despre cum a fost acel eveniment, primul Smart Times. Pentru a vedea imagini care vor aparea treptat in acest album, vedeti contul nostru de Pinterest.

Conform spuselor celor care au participat, numarul masinilor a fost cu mult mai mare decat se asteptau. Punctul culminant al intalnirii a fost “Disco at The Fabrik“, usor de identificat printre poze.

Ai deja un Smart? Vrei sa stii mai multe Despre Smarturi?

Urmareste-ne pe Social Media