Select Page
Evenimentul Smart Times 2016 a avut loc la Hamburg in perioada 26-27 August. Evenimentul are loc o data pe an, iar la fiecare eveniment se face extragerea pentru tara gazda din urmatorul an. Entuziastii vin cu cateva zile inainte, iar mai jos sunt cateva imagini cu cei prezenti in seara de 25 August in curtea unui dealer Mercedes din Hamburg.
Participantii au fost asteptati cu mancare traditionala, cu cate un tricou Smart Times 2016 si multe alte surprize. Am vazut mai mult spatiu pentru standuri, pentru cluburile Smart din diferite tari si pentru expozitiile de masini si accesorii.
Au fost mai multe premii acordate pentru participantii la concursuri pe mai multe categorii. Cristian Volpert din Timisoara a castigat premii pentru sistemul audio cu care a reusit sa invinga masina oficiala JBL.
In acest an s-au batut recordurile, atat a masinilor participante (peste 2.000 de Smart-uri), cat si a numarului de masini din parada…peste 1.635. Vechiul record era de 1427 de masini, record inregistrat la parada din Portugalia. In video-ul de mai jos e un review al celor doua zile petrecute impreuna cu fanii Smart.
Un fan Smart din Germania, René A. Da Rin, a adaugat aproape 700 de poze de la eveniment, poze pe care le puteti vedea aici.

In anul urmator, organizatori vor fi spaniolii. Ne vedem la Salou!

0Referinte Video: Smartsmart.com.

Ai deja un Smart? Vrei sa stii mai multe Despre Smarturi?

Urmareste-ne pe Social Media