Select Page

Inainte sa mergem am auzit multe pareri pro si contra acestei destinatii. Am decis sa mergem o saptamana si sa vedem cat de mult ne putem relaxa.

Inca de cand am ajuns in aeroport am vazut primele Smarturi Fortwo. Am mers pana la hotelul la care eram cazati si am mai ochit fiecare cateva buburuze.

Am vizitat toate cele trei insule, Malta, Gozo si Comino si in acele zile am constatat ca nicaieri nu am vazut atat de multe Smarturi. Erau atatea Smarturi Fortwo ca doar la evenimentele Smart Times am vazut mai multe. Smarturi Forfour… aproape absente, cred ca am vazut unul. Smarturi Roadster erau cateva si frumoase.

Va invitam sa vizionati video-ul nostru ca sa simtiti putin din experienta noastra de pe insule.

Ne-au placut foarte mult orasele, in special cele malteze. Transportul cu busul e rapid si convenabil, acopera cam tot ce ai vrea sa vizitezi. Cea mai mare dezamagire a fost Popeye’s Village, era usor abandonat si neingrijit.

In ultima zi am revenit la Valletta si am avut surpriza sa intalnim fanfara; in video se aude destul de bine, dar acolo a fost ceva extraordinar, in acele piete sunetul era foarte bun.

Incheiem prin a va arata si acel video cu fanfara.

 

A, sa nu uitam! Am intalnit si un Smartist din grupul Smart 365; si am petrecut doua seri grozave cu el!

Ai deja un Smart? Vrei sa stii mai multe Despre Smarturi?

Urmareste-ne pe Social Media